Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Saleu el llom i, amb l’ajuda d’un adult, enrossiu-lo en una cassola, a foc fort, amb un raig d’oli. Ha de quedar ben segellat per fora.
  2. Amb molta cura de no cremar-vos, aboqueu-hi el suc de la pinya i 750 ml d’aigua. Feu-ho coure lentament, 1 h.
  3. Traieu el llom de la cassola i talleu-lo a talls fins. Poseu-lo en una safata de forn, cobriu-lo amb la salsa que ha quedat a la cassola i les dues cullerades de mel. Per sobre, poseu-hi la pinya tallada.
  4. Poseu la safata al forn, a 200 ºC, fins que la pinya quedi caramel·litzada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto