Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaliveu els pebrots a la flama. Peleu-los, talleu-los a tires i assaoneu-los. Cobriu-los d’oli. Afegiu-hi el llorer i els alls. Escalfeu-ho 1 h a 95 ºC (fins que no quedi gens d’aigua i l'oli estigui nítid). Escorreu-los i reserveu-los. 
  2. Torneu a escalfar l’oli a 80 ºC i submergiu-hi el bacallà. Feu-lo coure i retireu-lo.
  3. Emplateu els pebrots i el bacallà. Afegiu-hi un polsim de porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: