Troba la teva recepta

Preparació

  1. Descongeleu els lloms de lluç en el frigorífic o, si teniu pressa, els podeu submergir en aigua fresca amb el seu propi envàs al buit.
  2. Descongeleu els escamarlans submergint-los en aigua fresca amb sal.
  3. Una vegada descongelats talleu-los per la meitat, amb l'ajuda d'un ganivet, tallant primer la cua des de la unió amb el cap i, posteriorment, el cap.
  4. Prepareu la beixamel: escalfeu una cassola amb la mantega, afegiu-hi la farina i, posteriorment, la llet calenta a poc a poc i el doll de brandi. Cuineu-ho a foc baix fins que s'espesseixi i no tingui gust de farina.
  5. Afegiu a la salsa beixamel tres o quatre cullerades de salsa de marisc i salpebreu-ho.
  6. Condimenteu amb sal i pebre els lloms de lluç i, en una safata de forn, cobriu-los amb la salsa beixamel. Feu-los al forn a 220 ºC durant 8-10 minuts.
  7. Col·loqueu els escamarlans en una altra safata de forn, amb paper de forn, doneu-los un punt de sal, cobriu-los amb la salsa i introduïu-los en la part superior del forn preescalfat a 220 ºC durant 4-6 minuts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto