Troba la teva recepta

Preparació

  1. Descongeleu els lloms de lluç en el frigorífic o, si teniu pressa, els podeu submergir en aigua fresca amb el seu propi envàs al buit.
  2. Descongeleu els escamarlans submergint-los en aigua fresca amb sal.
  3. Una vegada descongelats talleu-los per la meitat, amb l'ajuda d'un ganivet, tallant primer la cua des de la unió amb el cap i, posteriorment, el cap.
  4. Prepareu la beixamel: escalfeu una cassola amb la mantega, afegiu-hi la farina i, posteriorment, la llet calenta a poc a poc i el doll de brandi. Cuineu-ho a foc baix fins que s'espesseixi i no tingui gust de farina.
  5. Afegiu a la salsa beixamel tres o quatre cullerades de salsa de marisc i salpebreu-ho.
  6. Condimenteu amb sal i pebre els lloms de lluç i, en una safata de forn, cobriu-los amb la salsa beixamel. Feu-los al forn a 220 ºC durant 8-10 minuts.
  7. Col·loqueu els escamarlans en una altra safata de forn, amb paper de forn, doneu-los un punt de sal, cobriu-los amb la salsa i introduïu-los en la part superior del forn preescalfat a 220 ºC durant 4-6 minuts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto