Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els musclos i obriu-los en una cassola amb una mica d’aigua. Un cop oberts, traieu-los la clova i els filaments i tritureu-los amb el brou de peix. Reserveu la meitat d’aquesta crema a la nevera. A l’altra meitat afegiu-hi els ous i la nata, salpebreu-ho i coeu-ho al forn al bany maria, en un motlle baix. 
  2. Marqueu el lluç a la planxa i acabeu-lo de cuinar al forn. Talleu el flam de musclos i poseu-lo al plat soper. A sobre, poseu-hi el lluç. Un cop a taula, aboqueu-hi per sobre la crema de musclos calenta i triturada amb la mantega. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: