Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Espremeu la llimona, coleu-ne el suc i poseu-ne dues cullerades a la batedora. Afegiu-hi una cullerada de mostassa i els filets d’anxova. Treballeu-ho, poseu-ho en un bol i afegiu-hi, de mica en mica, quatre cullerades d’oli d’oliva, mentre ho bateu amb l’enganyamarits (batedora de clares). Rectifiqueu-ho, si cal, de sal i pebre negre.
  2. Poseu a marinar els filets de lluç, escorreguts i secs, 2 h, tot girant-los de tant en tant.
  3. Torneu a escórrer els filets (millor, una mica enfarinats) i fregiu-los en oli ben calent, 2-3 min per cada costat.
  4. Presenteu-los regats amb la marinada que ha quedat i acompanyats de guarnició (opcional).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 263

TEMPTACIONS MÉS SALUDABLES

  • Idees per a les sobretaules dels més gurmets
  • Tamae Imachi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto