Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els llucets, renteu-los, assequeu-los amb un drap net i saleu-los. Si voleu, podeu enrotllar-los perquè la cua se subjecti amb les dents del peix.
  2. Poseu una paella al foc amb oli d’oliva abundant. Passeu els llucets per farina, sacsegeu-los per treure’n l’excés i fregiu-los fins que estiguin daurats.
  3. Traieu els llucets de la paella i escorreu bé l’oli. Serviu-los de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: