Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la lluerna i feu-ne filets de 180 g. Netegeu els espinacs i les trompetes de la mort de sorra i tija. 
  2. Per a la salsa de rostit: rostiu les ales de pollastre en una cassola amb la verdura. Ompliu-la d’aigua i deixeu-la bullir 3 h. Passat aquest temps, coleu el líquid resultant i reduïu-lo fins aconseguir-ne una salsa. No la desengreixeu, ha de ser una salsa tallada. 
  3. Torreu els pinyons al forn amb un raig d’oli. Bulliu les orellanes amb 2 l d’aigua. 
  4. Un cop es beguin l’aigua, passeu-les per una batedora fins que quedi un puré fi. Salteu els bolets i els espinacs en una paella per separat amb un raig d’oli. Deixeu-los en paper de cel·lulosa. 
  5. Coeu el peix en una paella per la part de la pell i acabeu-lo al forn.
  6. Muntatge: feu un cercle al plat de puré d’orellanes, i al mig col·loqueu-hi els bolets i els espinacs. Salseu-ho amb suc de rostit per sobre sense sortir del cercle, poseu-hi el peix al damunt i acabeu-ho amb 4 pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto