Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, bateu els ous i el sucre durant 5 min, fins que estiguin ben escumosos.
  2. Incorporeu-hi la llet i la mel i bateu-ho bé.
  3. Afegiu-hi l'oli i el cafè tallat i torneu-ho a batre.
  4. Incorporeu-hi la farina, el llevat i la sal, tamisats, i bateu-ho 1 min més.
  5. Deixeu reposar la massa a la nevera durant 24 h.
  6. Passat el temps, bateu una mica la massa i repartiu-la en 12 càpsules de paper. Empolseu-hi una mica de sucre per sobre per aconseguir un acabat cruixent.
  7. Preescalfeu el forn a 250 ºC, a dalt i a baix (i si el forn té ventilador, poseu-lo). Quan enforneu les magdalenes abaixeu la temperatura a 190 ºC i coeu-les durant 15 min. Segurament haureu d'ajustar algun minut, ja que cada forn és un món.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: