Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En un bol, bateu els ous i el sucre durant 5 min, fins que estiguin ben escumosos.
  2. Incorporeu-hi la llet i la mel i bateu-ho bé.
  3. Afegiu-hi l'oli i el cafè tallat i torneu-ho a batre.
  4. Incorporeu-hi la farina, el llevat i la sal, tamisats, i bateu-ho 1 min més.
  5. Deixeu reposar la massa a la nevera durant 24 h.
  6. Passat el temps, bateu una mica la massa i repartiu-la en 12 càpsules de paper. Empolseu-hi una mica de sucre per sobre per aconseguir un acabat cruixent.
  7. Preescalfeu el forn a 250 ºC, a dalt i a baix (i si el forn té ventilador, poseu-lo). Quan enforneu les magdalenes abaixeu la temperatura a 190 ºC i coeu-les durant 15 min. Segurament haureu d'ajustar algun minut, ja que cada forn és un món.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto