Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el porto i el raïm tallat a gotims en una olla i deixeu-ho bullir fins que es redueixi a la meitat. Passeu-ho tot en una paella juntament amb la mantega i la Maizena. Deixeu-ho coure fins a obtenir una salsa lleugerament espessa.
  2. Salpebreu els magrets i coeu-los per la part del greix en una paella sense oli, fins que quedin daurats. Doneu-los mitja volta i coeu-los uns segons més.
  3. Serviu el magret laminat, posant-hi la salsa calenta pel damunt i el raïm d’acompanyament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: