Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Marqueu els talls de magret d’àenc a la planxa pel costat del greix, no els feu gaire, que quedin una mica cruets.
  2. Salpebreu-los.
  3. Escalfeu la salsa de tòfona i el puré de patata amb formatge fumat.
  4. Poseu una cullerada de puré de patata al mig del plat, poseu-hi el magret a sobre i salseu-ho amb la salsa de tòfona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: