Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu l’arròs fins que l’aigua deixi de sortir blanquinosa. Coeu-lo, tapat, amb uns 275-300 ml d’aigua, 20 min.
  2. Barregeu el vinagre d’arròs amb la sal i el sucre i afegiu-hi l’arròs.
  3. Ratlleu la remolatxa i barregeu-la amb l’arròs.
  4. Talleu el cogombre a bastons.
  5. Passeu els crancs per la fècula de patata i fregiu-los amb oli molt calent. Talleu-los en quatre o en vuit porcions.
  6. Talleu les algues nori per la meitat, poseu-les sobre una estoreta (coberta amb paper film) i cobriu la banda rugosa amb arròs, sempre amb els dits humits. Gireu-los (l’arròs ha de quedar en contacte amb l’estoreta). Poseu-hi una tira de cogombre, unes branquetes de cibulet i unes porcions de cranc fregit de manera que ocupi tota l’alga a l’ampla, amb l’ajuda de l’estoreta de formar els rotlles.
  7. Escampeu llavors de sèsam negre i daurat sobre cada rotllo. Repetiu l’operació fins a acabar les algues.
  8. Amb un ganivet ben esmolat i humit talleu els rotlles en vuit o sis.
  9. Serviu-los acompanyats d’una mica de salsa de soja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: