Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a les mandonguilles: barregeu la molla de pa amb la llet, afegiu-hi l’ou cru, l’all i el julivert, i remeneu-ho.
  2. Piqueu les gambes a ganivet o a la Thermomix, i afegiu-les a la massa anterior amb la carn picada, la botifarra tallada a dauets i els pinyons picats. Salpebreu-ho i formeu boletes.
  3. Enfarineu les mandonguilles i fregiu-les en oli calent, escorreu-les i reserveu-les.
  4. Per a la salsa: feu un sofregit amb la ceba picada, els alls tendres tallats fins, el pebrot verd a daus i la fulla de llorer, fins que estigui tot ben confitat.
  5. Afegiu-hi el pebre vermell dolç i sal, sofregiu-ho i afegiu-hi el tomàquet, tallat a dauets; remeneu-ho una mica per caramel·litzar-ho.
  6. Aboqueu-hi el vi blanc, deixeu-lo reduir del tot i mulleu-ho amb el fumet.
  7. Poseu-hi les mandonguilles, deixeu-les coure uns minuts i afegiu-hi les mongetes del ganxet. Tapeu-ho i deixeu-ho coure 5 min, a foc lent. 
  8. Serviu les mandonguilles amb les fulles d’espinacs crues i el cibulet picat.

CONSELL
Podeu fer servir la pela i els caps de les gambes per fer el fumet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

24 gen

Taller Aprenem a fer seitan Nou 2020

El 24 i el 31 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es fa un taller per aprendre a elaborar seitan al Centre Cívic...

25 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto