Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer les mandonguilles, netegeu els peus de porc amb vinagre i aigua dues vegades.
  2. En una cassola i amb un bon raig d’oli d’oliva coeu els peus de porc amb llorer, pebre negre, una mica de bitxo i aigua, 2 h, aproximadament,.
  3. Un cop cuits, deixeu-los refredar, i quan estiguin tebis desosseu-los.
  4. Marqueu la cansalada a la paella amb foc fort i poseu-la al forn a 170 ºC 45 min.
  5. Trinxeu els peus de porc i la cansalada i barregeu-los.
  6. Prepareu un sofregit de ceba i afegiu-hi la carn magra picada del porc. Quan comenci a enrossir, poseu-hi els peus de porc trinxats amb la cansalada i deixeu que es barregi tot i s’enrosseixi. En aquest moment afegiu-hi també la picada d’avellana.
  7. Un cop cuit, deixeu refredar aquest farcit, però no del tot, ja que els peus de porc li donen un toc gelatinós al farcit que faria difícil de poder-lo treballar.
  8. Feu les mandonguilles amb el trinxat. Passeu-les per farina i fregiu-les amb oli molt calent. Un cop enrossides, reserveu-les.
  9. Prepareu un fumet de peix.
  10. Feu un altre sofregit de ceba. Afegiu-hi la sípia tallada a daus petits i una mica de romesco. Quan tingueu aquest sofregit preparat, incorporeu-hi fumet de peix i coeu-ho 40 min per tal que la sípia s'estovi i es cogui tot plegat.
  11. Per al praliné d’avellana: A la Termomix poseu per cada 100 g d’avellanes 50 g de sucre, fins aconseguir una salsa líquida que posareu al fons del plat.
  12. Poseu les mandonguilles al forn per donar-los el darrer toc, i quan les traieu munteu el plat amb una pinzellada de praliné d’avellana. Al damunt poseu-hi les mandonguilles, i, damunt d’aquestes, la salsa amb la sípia. Acabeu de decorar-lo amb unes quantes avellanes garapinyades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto