Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per fer les mandonguilles, netegeu els peus de porc amb vinagre i aigua dues vegades.
  2. En una cassola i amb un bon raig d’oli d’oliva coeu els peus de porc amb llorer, pebre negre, una mica de bitxo i aigua, 2 h, aproximadament,.
  3. Un cop cuits, deixeu-los refredar, i quan estiguin tebis desosseu-los.
  4. Marqueu la cansalada a la paella amb foc fort i poseu-la al forn a 170 ºC 45 min.
  5. Trinxeu els peus de porc i la cansalada i barregeu-los.
  6. Prepareu un sofregit de ceba i afegiu-hi la carn magra picada del porc. Quan comenci a enrossir, poseu-hi els peus de porc trinxats amb la cansalada i deixeu que es barregi tot i s’enrosseixi. En aquest moment afegiu-hi també la picada d’avellana.
  7. Un cop cuit, deixeu refredar aquest farcit, però no del tot, ja que els peus de porc li donen un toc gelatinós al farcit que faria difícil de poder-lo treballar.
  8. Feu les mandonguilles amb el trinxat. Passeu-les per farina i fregiu-les amb oli molt calent. Un cop enrossides, reserveu-les.
  9. Prepareu un fumet de peix.
  10. Feu un altre sofregit de ceba. Afegiu-hi la sípia tallada a daus petits i una mica de romesco. Quan tingueu aquest sofregit preparat, incorporeu-hi fumet de peix i coeu-ho 40 min per tal que la sípia s'estovi i es cogui tot plegat.
  11. Per al praliné d’avellana: A la Termomix poseu per cada 100 g d’avellanes 50 g de sucre, fins aconseguir una salsa líquida que posareu al fons del plat.
  12. Poseu les mandonguilles al forn per donar-los el darrer toc, i quan les traieu munteu el plat amb una pinzellada de praliné d’avellana. Al damunt poseu-hi les mandonguilles, i, damunt d’aquestes, la salsa amb la sípia. Acabeu de decorar-lo amb unes quantes avellanes garapinyades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

25 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

26 gen

Diumenges de vins

Com molts caps de setmana, quan arriba el diumenge, l'ajuntament d'Alella ens proposa una de les activitats estrella...

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto