Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb 50 g de sucre blanc dins un bol que estigui sobre una cassola amb aigua calenta, però no bullent, fins que quedi una massa ben blanca i escumosa. Afegeiu-hi la farina.
  2. A part, munteu les clares a punt de neu. Si s'hi han barrejat restes de rovell no es muntaran. Quan les clares ja estiguin ben dures, afegeii-hi 20 g de sucre blanc i continueu-ho batent-les fins que s'hi barregi bé.
  3. Mescleu les clares amb la barreja d'ous, sucre i farina, però aneu amb compte per evitar que baixin.
  4. Poseu la massa en una mànega de pastisseria.
  5. Cobriu una safata per anar al forn amb silpad o paper sulfurat i col·loqueu-hi tres tires de massa d'uns 4 x 1 cm. Empolseu els melindros de sucre de llustre. Quan s'hagi absorbit, torneu-los a empolsar.
  6. Poeu-los a coure al forn preescalfat a 190 ºC fins que estiguin lleugerament rossos i tinguin un aspecte perlat per la part de sobre. Serviu-los freds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto