Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb 50 g de sucre blanc dins un bol que estigui sobre una cassola amb aigua calenta, però no bullent, fins que quedi una massa ben blanca i escumosa. Afegeiu-hi la farina.
  2. A part, munteu les clares a punt de neu. Si s'hi han barrejat restes de rovell no es muntaran. Quan les clares ja estiguin ben dures, afegeii-hi 20 g de sucre blanc i continueu-ho batent-les fins que s'hi barregi bé.
  3. Mescleu les clares amb la barreja d'ous, sucre i farina, però aneu amb compte per evitar que baixin.
  4. Poseu la massa en una mànega de pastisseria.
  5. Cobriu una safata per anar al forn amb silpad o paper sulfurat i col·loqueu-hi tres tires de massa d'uns 4 x 1 cm. Empolseu els melindros de sucre de llustre. Quan s'hagi absorbit, torneu-los a empolsar.
  6. Poeu-los a coure al forn preescalfat a 190 ºC fins que estiguin lleugerament rossos i tinguin un aspecte perlat per la part de sobre. Serviu-los freds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: