Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Marqueu les galtes a la paella, només per segellar-ne els quatre costats.
  2. Poseu-les en una bossa d’envasar al buit que estigui preparada per a cocció, amb el vi negre, oli, sal, el pebre i els grans de pebre negre, el brou o reducció i una branca de timó. Envaseu-ho al buit i poseu-ho al forn, a baixa temperatura (60-70 ºC), 12-14 h.
  3. Podeu guardar les galtes cuites amb la mateixa bossa de cocció a la nevera cinc dies, com a màxim, o congelar-les per fer-les servir quan vulgueu.
  4. Per emplatar, prepareu unes patates tallades a rodanxes al forn, i feu-les servir de base per posar-hi la galta calenta a sobre, amb una mica de la salsa de la galta reduïda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: