Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les llesques de pa tan fines com pugueu i torreu-les.
  2. Netegeu i dessaleu les anxoves.
  3. Talleu l’albergínia a la mateixa mida que les llesques de pa i a continuació salteu-la a la paella.
  4. Muntatge: feu una capa de torrada de pa, una d’albergínia i una d’anxoves. Repetiu l’operació tres vegades. Acompanyeu-ho de iogurt de llet de vaca, cogombre tallat a daus, porradell i vinagreta de cabernet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: