Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu l’oli en un lloc temperat.
  2. Peleu els alls i talleu-los a làmines. Poseu-los en un cassó amb un raig d’oli perquè es vagin confitant. Quan siguin mig cuits i sense que agafin color, incorporeu-hi el bacallà esqueixat sense gens d’aigua. Deixeu-ho coure 2 min, remenant-ho perquè el bacallà es vagi escalfant però que no es cogui massa. Retireu-ho del foc i tritureu-lo. Aneu-hi afegint l’oli restant (els 185 ml), tebi, perquè la brandada es vagi lligant. Entremig de l’oli, aneu-hi tirant un petit raig de llet. Ha de quedar una brandada ben lligada i emulsionada.Tasteu-ho de sal.
  3. Peleu les patates i talleu-les a rodelles molt fines. Fregiu-les en una paella amb l’oli ben calent. Escorreu-les i reserveu-les.
  4. Peleu el pebrot, la ceba i l’albergínia escalivada. Escalfeu la nata, barregeu-ho i tritureu-ho que quedi ben fi, com una salsa. Poseu-ho a punt de sal.
  5. Munteu un milfulls intercalant una rodanxa de patata xip i una de brandada. Acompanyeu-ho amb la salsa d’escalivada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto