Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’oli en un lloc temperat.
  2. Peleu els alls i talleu-los a làmines. Poseu-los en un cassó amb un raig d’oli perquè es vagin confitant. Quan siguin mig cuits i sense que agafin color, incorporeu-hi el bacallà esqueixat sense gens d’aigua. Deixeu-ho coure 2 min, remenant-ho perquè el bacallà es vagi escalfant però que no es cogui massa. Retireu-ho del foc i tritureu-lo. Aneu-hi afegint l’oli restant (els 185 ml), tebi, perquè la brandada es vagi lligant. Entremig de l’oli, aneu-hi tirant un petit raig de llet. Ha de quedar una brandada ben lligada i emulsionada.Tasteu-ho de sal.
  3. Peleu les patates i talleu-les a rodelles molt fines. Fregiu-les en una paella amb l’oli ben calent. Escorreu-les i reserveu-les.
  4. Peleu el pebrot, la ceba i l’albergínia escalivada. Escalfeu la nata, barregeu-ho i tritureu-ho que quedi ben fi, com una salsa. Poseu-ho a punt de sal.
  5. Munteu un milfulls intercalant una rodanxa de patata xip i una de brandada. Acompanyeu-ho amb la salsa d’escalivada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto