Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu 80 g de la xocolata de cobertura i trossegeu-la. Escalfeu la nata amb el sucre al microones i barregeu-ho fins que es dissolgui el sucre. Aboqueu la nata calenta sobre la xocolata trossejada i remeneu-ho bé fins que es fongui tota la xocolata. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  2. Mentrestant, foneu la resta de la xocolata al microones.
  3. Aboqueu la xocolata fosa sobre un paper film i tapeu-ho amb un altre film. Esteneu-ho bé amb les mans fins que quedi una capa ben fina. Amb l’ajuda d’un regle, marqueu una quadrícula i deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Munteu la nata amb la xocolata de la nevera. Trenqueu els quadrats de xocolata i prepareu el milfulls alternant capes de xocolata i de nata trufada. Decoreu-ho i serviu-ho fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: