Troba la teva recepta

Aquestes postres només són aptes per als grans amants de la xocolata, ja que gairebé només porten xocolata… Però d’això es tracta: el tema d’aquest mes és la xocolata.

Preparació

  1. Separeu 80 g de la xocolata de cobertura i trossegeu-la. Escalfeu la nata amb el sucre al microones i barregeu-ho fins que es dissolgui el sucre. Aboqueu la nata calenta sobre la xocolata trossejada i remeneu-ho bé fins que es fongui tota la xocolata. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  2. Mentrestant, foneu la resta de la xocolata al microones.
  3. Aboqueu la xocolata fosa sobre un paper film i tapeu-ho amb un altre film. Esteneu-ho bé amb les mans fins que quedi una capa ben fina. Amb l’ajuda d’un regle, marqueu una quadrícula i deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Munteu la nata amb la xocolata de la nevera. Trenqueu els quadrats de xocolata i prepareu el milfulls alternant capes de xocolata i de nata trufada. Decoreu-ho i serviu-ho fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto