Preparació
- Per a l’hamburguesa: talleu el parmesà a daus petits per poder integrar-lo bé dins de l’hamburguesa.
- En un bol, poseu-hi la carn picada de vedella, el chimichurri i el parmesà, i salpebreu-ho al gust. Mescleu-ho tot amb les mans.
- Dividiu la massa en quatre parts i doneu-hi forma d’hamburguesa. Amb el dit gros, premeu suaument al centre de cada hamburguesa perquè a l’hora de cuinar-les quedin planes i no s’aixequin pels costats.
- Poseu un bon raig d’oli d’oliva a la paella i cuineu-hi les hamburgueses, primer a foc alt per segellar la carn i després abaixeu el foc perquè es facin per dins.
- Per als toppings: lamineu amb l’ajuda d’una mandolina, i en ordre (per no tenyir-ho), el pebrot groc, el verd i el vermell, els raves i la col llombarda. En una paella, escalfeu-hi oli d’oliva i, quan estigui calent, salteu-ho tot en el mateix ordre. Reserveu-ho en un plat.
- Poseu aigua a bullir en una olla i escaldeu-hi els caps d’espàrrecs. Reseveu-los envoltats amb paper absorbent.
- Peleu la ceba i talleu-la en rodanxes fines. Escalfeu una paella amb un raig d’oli d’oliva, i, quan estigui calent, afegiu-hi la ceba. Abaixeu el foc, tapeu-ho i deixeu-ho coure. De tant en tant destapeu-ho i moveu la ceba. Si voleu donar-hi un toc dolç extra, quan la ceba estigui transparent, afegiu-hi sucre al gust i apugeu el foc per caramel·litzar-la.
- Mescleu-ho i seguiu remenant-ho perquè no es cremi. Quan tingui un color daurat, retireu-la del foc i reserveu-la.
- En una paella petita, poseu un bon raig d’oli d’oliva i fregiu-hi l'ou de perdiu.
- Piqueu la meitat del cibulet i l’altra meitat talleu-la a trossos més grossos.
- Sobre la base del pa poseu una cullerada de salsa d’alvocat i repartiu-la per tota la superfície. A continuació, poseu-hi els pebrots, l’hamburguesa, unes fulles de brots tendres, quatre caps d’espàrrecs i l’ou fregit. Poseu-hi la tapa del pa i punxeu-ho amb un pal petit.