Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la compota: peleu la poma, trossegeu-la i poseu-la en un bol amb un rajolí d’aigua. Coeu-la 5 min al microones fins que sigui tova. Escorreu-la i tritureu-la amb el túrmix. Reserveu-la.
  2. Per als dauets: talleu la poma a daus ben petits. En una paella amb una mica de mantega, salteu els dauets de poma fins que siguin tous però sense que perdin la forma. Reserveu-los.
  3. Per als muffins: superfàcil, sòlids + líquids i al final la poma a dauets.
  4. Deixeu reposar la massa a la nevera un parell d’hores.
  5. Escalfeu el forn a 250 ºC. Ompliu els motlles de magdalena fins a ¾ de capacitat. Si voleu, repartiu una mica de sucre per sobre. Poseu-los al forn i coeu-los 5 min a 250 ºC i 5-10 min més a 200 ºC, en funció de la mida.
  6. Deixeu-los refredar i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto