Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escateu i traieu les tripes dels molls. Traieu-ne els dos lloms sense acabar-los de tallar, deixant-los units per la cua. Feu-ne una base el més recte possible. Saleu-los bé i disposeu-los sobre una safata de forn horitzontalment. Reserveu-los i escalfeu el forn a 180 ºC. 
  2. Peleu i talleu la patata a daus d’1 x 1 cm. Desfeu la mantega en una paella al foc, afegiu-hi els daus de patata i afegiu-hi aigua fins que ho cobreixi. Incorporeu-hi sal i poseu-ho a coure. Quan s’evapori tota l’aigua quedarà la mantega, que daurarà les patates. 
  3. Esmicoleu-hi la sobrassada i corregiu-la de sal, afegiu-hi els ous una mica batuts i retireu-ho del foc ràpidament. Un cop cuit, reserveu-ho.
  4. Acabeu de coure els molls al forn 4 min a 180 ºC.
  5. Muntatge: disposeu els molls sobre el plat, afegiu-hi a sobre els ous amb sobrassada i, al costat, les patates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto