Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escateu i traieu les tripes dels molls. Traieu-ne els dos lloms sense acabar-los de tallar, deixant-los units per la cua. Feu-ne una base el més recte possible. Saleu-los bé i disposeu-los sobre una safata de forn horitzontalment. Reserveu-los i escalfeu el forn a 180 ºC. 
  2. Peleu i talleu la patata a daus d’1 x 1 cm. Desfeu la mantega en una paella al foc, afegiu-hi els daus de patata i afegiu-hi aigua fins que ho cobreixi. Incorporeu-hi sal i poseu-ho a coure. Quan s’evapori tota l’aigua quedarà la mantega, que daurarà les patates. 
  3. Esmicoleu-hi la sobrassada i corregiu-la de sal, afegiu-hi els ous una mica batuts i retireu-ho del foc ràpidament. Un cop cuit, reserveu-ho.
  4. Acabeu de coure els molls al forn 4 min a 180 ºC.
  5. Muntatge: disposeu els molls sobre el plat, afegiu-hi a sobre els ous amb sobrassada i, al costat, les patates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto