Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per fer el romesco, peleu els alls encara tebis, peleu el tomàquet i tritureu els dos ingredients juntament amb la llesca de pa, les avellanes, un raig de vinagre i oli d’oliva. Tireu-hi un polsim de sal i un raig d’aigua, perquè quedi una salsa lligada. Reserveu-ho al bany maria.
  2. Feu un oli de picada amb 250 ml d’oli d'oliva, les avellanes torrades, els alls fregits, el julivert i un polsim de sal. Reserveu-ho.
  3. Poseu la resta de l’oli al foc, a temperar, al voltant de 70 ºC. Poseu-hi els talls de morro i confiteu-los uns 12 min, perquè les llesques de bacallà se separin les unes de les altres.
  4. Tot seguit, emplateu-ho. Poseu un fons de romesco, el morro de bacallà escorregut i acabeu-ho amb un cordó d’oli de picada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: