Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per fer el romesco, peleu els alls encara tebis, peleu el tomàquet i tritureu els dos ingredients juntament amb la llesca de pa, les avellanes, un raig de vinagre i oli d’oliva. Tireu-hi un polsim de sal i un raig d’aigua, perquè quedi una salsa lligada. Reserveu-ho al bany maria.
  2. Feu un oli de picada amb 250 ml d’oli d'oliva, les avellanes torrades, els alls fregits, el julivert i un polsim de sal. Reserveu-ho.
  3. Poseu la resta de l’oli al foc, a temperar, al voltant de 70 ºC. Poseu-hi els talls de morro i confiteu-los uns 12 min, perquè les llesques de bacallà se separin les unes de les altres.
  4. Tot seguit, emplateu-ho. Poseu un fons de romesco, el morro de bacallà escorregut i acabeu-ho amb un cordó d’oli de picada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto