Troba la teva recepta

La classe més esperada de l’any amb la Mireia Carbó és la de les receptes de Nadal. Una de les que va preparar va ser aquesta mousse tan bona i vistosa.

La mousse d’avellanes… absolutament sensacional! Es nota que els punts de sucre i gelatina estan ben calculats, ja que queda flonja i suau de textura, i dolça al punt sense ser excessiu. Que ningú faci mala cara en llegir 'almívar de llet' als ingredients, ja que la proporció és la justa que necessita, no queda gens embafadora. La Mireia va comentar que era la primera classe de Nadal on no feia postres amb torró, i es notava que li sabia una mica de greu… Doncs no cal que et preocupis, Mireia, que fa Nadal 100%! Quan vaig preguntar de què era la mousse, a la primera cullerada tothom va dir: de torró! Però a la segona cullerada, en reconèixer l’avellana en lloc de l’ametlla, les cares de sorpresa i els ohs! i mmmms! són els únics sons que acompanyen el dringar de les culleretes escurant les copes. Finíssima i deliciosa!

Preparació

  1. Tritureu les avellanes i reserveu-ho.
  2. Escalfeu la llet i desfeu-hi la gelatina prèviament hidratada en aigua freda.
  3. Afegiu-hi les avellanes i l'almívar de llet i deixeu-ho refredar una mica.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior.
  5. Poseu dues cullerades de mousse a cada got, afegiu-hi un rajolí d'almívar de llet i acabeu-ho d’omplir amb dues cullerades més de mousse.
  6. Decoreu la superfície amb un rajolí d'almívar de llet. Reserveu-la a la nevera fins que qualli, un mínim de 4 h. Serviu-la ben fresqueta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto