Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les avellanes i reserveu-ho.
  2. Escalfeu la llet i desfeu-hi la gelatina prèviament hidratada en aigua freda.
  3. Afegiu-hi les avellanes i l'almívar de llet i deixeu-ho refredar una mica.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior.
  5. Poseu dues cullerades de mousse a cada got, afegiu-hi un rajolí d'almívar de llet i acabeu-ho d’omplir amb dues cullerades més de mousse.
  6. Decoreu la superfície amb un rajolí d'almívar de llet. Reserveu-la a la nevera fins que qualli, un mínim de 4 h. Serviu-la ben fresqueta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: