Consells de cuina La Vanguardia

Ahir vaig preparar aquestes postres per portar-les al sopar dels dimarts a casa els pares.

Ara que comença a fer calor i les fruites d’estiu comencen a estar al seu punt, és el moment d’aprofitar per fer postres d’aquest estil, lleugeres, fresques i molt naturals. A més, és adaptable a postres “light” substituint el sucre per edulcorant en pols. Normalment, la mousse porta una part de nata muntada, que ajuda a donar la textura típica de mousse. Però en aquest cas he volgut fer una mousse més lleugera i només hi he posat clares d’ou a punt de neu. Per tal que tingués una mica de consistència, hi he afegit unes fulles de gelatina. El resultat és molt bo!

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda.
  2. En un cassó al foc, feu un almívar amb el sucre i una mica de la síndria liquada. Quan arrenqui el bull i s’hagi dissolt tot el sucre, aparteu-ho del foc i afegiu-hi la gelatina. Barregeu aquest almívar amb la resta de síndria i els iogurts.
  3. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les amb compte a la síndria, vigilant que no s’abaixin.
  4. Repartiu-ho en copes i deixeu que qualli a la nevera (unes 4 h).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto