Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 200 ºC.
  2. Barregeu la farina, el llevat, un polsim de bicarbonat i un de sal. Afegiu-hi el pernil cuit, tallat molt petit, i el formatge ratllat. Bateu l’ou, el iogurt i l’oli.
  3. A poc a poc, aneu tirant el líquid sobre la barreja sòlida, i remeneu-ho fins que l’absorbeixi totalment.
  4. Ompliu els motlles de 'muffins' amb la massa i poseu-los al forn calent 20 min, a 200 ºC.
  5. Un cop cuits traieu-los, deixeu-los refredar i ja estaran llestos per menjar!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19-21 oct

IX Mercat de Mercats

Mercat de Mercats torna a ser fidel a la ciutat i celebra la seva novena edició del 19 al 21 d’octubre....

19-21 oct

Fira de Sant Ermengol

La Seu d’Urgell celebra una nova edició de la mil·lenària Fira de Sant Ermengol, en el marc...

11-21 oct

Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat 2018

L’Ametlla de Mar viu unes jornades gastronòmiques dedicades a un dels plats més tradicionals de...

20-21 oct

IV Festival Tapes del Món

Les Tapes del Món aterren per quarta vegada a la rambla Marina per donar a conèixer la cultura gastronòmica...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto