Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu els filaments i reserveu els musclos.
  3. Renteu els espinacs. Escorreu-los.
  4. En una paella amb oli daureu els pinyons. Quan comencin a agafar color, tireu-hi els espinacs i remeneu-los uns segons. Retireu-los del foc.
  5. Poseu en un plat sal gruixuda i, al damunt, les cloves de musclo.
  6. Poseu-hi una petita quantitat d’espinacs amb pinyons i un musclo.
  7. Feu una salsa holandesa posant en un bol els rovells amb sal i el suc de llimona. Munteu-ho al bany maria perquè quedin escumats.
  8. Afegiu-hi, batent-ho, la mantega fosa, sense l’escuma blanca de la superfície i el xerigot del fons del cassó. Rectifiqueu-ho al punt de sal.
  9. Poseu una cullerada de salsa holandesa pel damunt de cada musclo i gratineu-ho al forn. Serviu-ho ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: