Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Musclos a la brasa amb romesco picant
Musclos a la brasa amb romesco picant
  1. Netegeu els musclos, traieu-ne les barbes laterals i poseu-los en una cassoleta de fang o de ferro colat, amb el romesco, el llorer, els grans de pebre i el pebre vermell picant.  
  2. Poseu la cassola tapada sobre la brasa: en 3 min, els musclos s’obriran amb el vapor. Aixequeu la tapa de la cassola i deixeu-los que s’impregnin una mica amb el fum de la brasa; afegiu-hi un raig d’arbequina. 
  3. El romesco queda barrejat amb l’aigua dels musclos i l’oli i crea una salseta tan bona que s’hi pot sucar pa!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: