Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé la closca dels musclos i coeu-los en una cassola, tapats, amb un rajolí de vi, fins que s’obrin, 2-3 min.
  2. Traieu-los de la closca i retireu-ne les barbes amb unes tisores.
  3. En una cassola a foc suau, poseu l’oli amb el llorer, els alls —amb pela, però una mica aixafats— i el pebre en gra. Manteniu-ho a foc suau 30 min sense que arribi a bullir.
  4. Retireu la cassola del foc, deixeu-ho reposar 3 min, perquè no estigui tan calent, i afegiu-hi el pebre vermell dolç. Remeneu-ho i afegiu-hi ràpidament el vinagre de vi blanc.
  5. En aquest líquid temperat aboqueu els musclos i deixeu-los refredar a temperatura ambient.
  6. Reserveu-ho a la nevera en un recipient hermèticament tapat.
  7. Serviu-ho, opcionalment, amb una base de guacamole.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto