Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu bé la closca dels musclos i coeu-los en una cassola, tapats, amb un rajolí de vi, fins que s’obrin, 2-3 min.
  2. Traieu-los de la closca i retireu-ne les barbes amb unes tisores.
  3. En una cassola a foc suau, poseu l’oli amb el llorer, els alls —amb pela, però una mica aixafats— i el pebre en gra. Manteniu-ho a foc suau 30 min sense que arribi a bullir.
  4. Retireu la cassola del foc, deixeu-ho reposar 3 min, perquè no estigui tan calent, i afegiu-hi el pebre vermell dolç. Remeneu-ho i afegiu-hi ràpidament el vinagre de vi blanc.
  5. En aquest líquid temperat aboqueu els musclos i deixeu-los refredar a temperatura ambient.
  6. Reserveu-ho a la nevera en un recipient hermèticament tapat.
  7. Serviu-ho, opcionalment, amb una base de guacamole.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto