Troba la teva recepta

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu els filaments i reserveu els musclos.
  3. Escaliveu una poma. Les altres dues, peleu-les i talleu-les a daus molt petits. Reserveu-les amb un rajolí de suc de llimona.
  4. Traieu la fulla de l’api i talleu la branca a daus, com la poma.
  5. Feu l’allioli de poma. En un morter aixafeu els alls escalivats sense la pell. Afegiu-hi la polpa de la poma i els rovells. Barregeu-ho i aneu-ho lligant amb l’oli, fins que quedi emulsionat. Poseu-ho al punt de sal.
  6. Feu un llit de sal gruixuda a cada plat. Distribuïu-hi les cloves de musclos; a cada clova poseu-hi una molla de musclo. Al damunt de la molla, poseu-hi uns dauets de poma i un parell de dauets d’api.
  7. Acabeu el plat amb una cullerada d’allioli pel damunt dels musclos; tot seguit, gratineu-los al forn i serviu-los calents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto