Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu bé els musclos. Si tenen barbes molt grans, demaneu ajuda a un adult perquè us ajudi a tallar-les.
  2. Poseu-los en una cassola i tapeu-los. Amb l’ajut d’un adult, enceneu el foc i deixeu-los coure 5 min. Quan passi aquest temps, ja els tindreu oberts.
  3. Deixeu-los refredar, traieu-los de les cloves i reserveu-los.
  4. Talleu els tomàquets ben primets i poseu-los a la base d’una safata.
  5. Renteu bé el pebrot, rebutgeu-ne les llavors i talleu-lo a dauets. Barregeu-lo amb les llenties i amaniu-ho amb oli i sal.
  6. Poseu les llenties sobre el tomàquet tallat a làmines i acabeu-ho amb els musclos i uns germinats de llenties.

El consell

  • Si no teniu temps de fer els musclos al vapor, podeu substituir-los per un parell de llaunes de musclos al natural o en escabetx i aprofitar una mica del suc de l’escabetx per amanir les llenties.
  • Si voleu, podeu fer una amanida de llenties ben animada afegint-hi ceba tendra, carbassó, pebrot verd o tomàquets secs, tot ben picat.
  • Els musclos que no s’obrin, és millor rebutjar-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto