Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu bé els musclos. Si tenen barbes molt grans, demaneu ajuda a un adult perquè us ajudi a tallar-les.
  2. Poseu-los en una cassola i tapeu-los. Amb l’ajut d’un adult, enceneu el foc i deixeu-los coure 5 min. Quan passi aquest temps, ja els tindreu oberts.
  3. Deixeu-los refredar, traieu-los de les cloves i reserveu-los.
  4. Talleu els tomàquets ben primets i poseu-los a la base d’una safata.
  5. Renteu bé el pebrot, rebutgeu-ne les llavors i talleu-lo a dauets. Barregeu-lo amb les llenties i amaniu-ho amb oli i sal.
  6. Poseu les llenties sobre el tomàquet tallat a làmines i acabeu-ho amb els musclos i uns germinats de llenties.

El consell

  • Si no teniu temps de fer els musclos al vapor, podeu substituir-los per un parell de llaunes de musclos al natural o en escabetx i aprofitar una mica del suc de l’escabetx per amanir les llenties.
  • Si voleu, podeu fer una amanida de llenties ben animada afegint-hi ceba tendra, carbassó, pebrot verd o tomàquets secs, tot ben picat.
  • Els musclos que no s’obrin, és millor rebutjar-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Cuina de mercat amb productes de temporada 2020

Els dilluns, de 9.30 a 11.15 h, podreu gaudir de tallers de cuina amb productes de temporada de la mà d'Escola...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto