Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu bé els musclos. Si tenen barbes molt grans, demaneu ajuda a un adult perquè us ajudi a tallar-les.
  2. Poseu-los en una cassola i tapeu-los. Amb l’ajut d’un adult, enceneu el foc i deixeu-los coure 5 min. Quan passi aquest temps, ja els tindreu oberts.
  3. Deixeu-los refredar, traieu-los de les cloves i reserveu-los.
  4. Talleu els tomàquets ben primets i poseu-los a la base d’una safata.
  5. Renteu bé el pebrot, rebutgeu-ne les llavors i talleu-lo a dauets. Barregeu-lo amb les llenties i amaniu-ho amb oli i sal.
  6. Poseu les llenties sobre el tomàquet tallat a làmines i acabeu-ho amb els musclos i uns germinats de llenties.

El consell

  • Si no teniu temps de fer els musclos al vapor, podeu substituir-los per un parell de llaunes de musclos al natural o en escabetx i aprofitar una mica del suc de l’escabetx per amanir les llenties.
  • Si voleu, podeu fer una amanida de llenties ben animada afegint-hi ceba tendra, carbassó, pebrot verd o tomàquets secs, tot ben picat.
  • Els musclos que no s’obrin, és millor rebutjar-los.

Més receptes amb Peix i marisc

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

16 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

17 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto