Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Renteu bé els musclos. Si tenen barbes molt grans, demaneu ajuda a un adult perquè us ajudi a tallar-les.
  2. Poseu-los en una cassola i tapeu-los. Amb l’ajut d’un adult, enceneu el foc i deixeu-los coure 5 min. Quan passi aquest temps, ja els tindreu oberts.
  3. Deixeu-los refredar, traieu-los de les cloves i reserveu-los.
  4. Talleu els tomàquets ben primets i poseu-los a la base d’una safata.
  5. Renteu bé el pebrot, rebutgeu-ne les llavors i talleu-lo a dauets. Barregeu-lo amb les llenties i amaniu-ho amb oli i sal.
  6. Poseu les llenties sobre el tomàquet tallat a làmines i acabeu-ho amb els musclos i uns germinats de llenties.

El consell

  • Si no teniu temps de fer els musclos al vapor, podeu substituir-los per un parell de llaunes de musclos al natural o en escabetx i aprofitar una mica del suc de l’escabetx per amanir les llenties.
  • Si voleu, podeu fer una amanida de llenties ben animada afegint-hi ceba tendra, carbassó, pebrot verd o tomàquets secs, tot ben picat.
  • Els musclos que no s’obrin, és millor rebutjar-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

19 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

16-26 jul

València Cuina Oberta

Visit València, reprèn la 22 edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària,...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto