Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Renteu bé els musclos. Si tenen barbes molt grans, demaneu ajuda a un adult perquè us ajudi a tallar-les.
  2. Poseu-los en una cassola i tapeu-los. Amb l’ajut d’un adult, enceneu el foc i deixeu-los coure 5 min. Quan passi aquest temps, ja els tindreu oberts.
  3. Deixeu-los refredar, traieu-los de les cloves i reserveu-los.
  4. Talleu els tomàquets ben primets i poseu-los a la base d’una safata.
  5. Renteu bé el pebrot, rebutgeu-ne les llavors i talleu-lo a dauets. Barregeu-lo amb les llenties i amaniu-ho amb oli i sal.
  6. Poseu les llenties sobre el tomàquet tallat a làmines i acabeu-ho amb els musclos i uns germinats de llenties.

El consell

  • Si no teniu temps de fer els musclos al vapor, podeu substituir-los per un parell de llaunes de musclos al natural o en escabetx i aprofitar una mica del suc de l’escabetx per amanir les llenties.
  • Si voleu, podeu fer una amanida de llenties ben animada afegint-hi ceba tendra, carbassó, pebrot verd o tomàquets secs, tot ben picat.
  • Els musclos que no s’obrin, és millor rebutjar-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto