Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu els filaments i piqueu-ne la molla.
  3. Poseu una cassola al foc amb la mantega i, una vegada fosa, afegiu-hi la ceba i l’all tendre picats fins. Deixeu-ho coure 2 min. Saleu-ho.
  4. Talleu a dauets els dos pebrots i afegiu-los a la cassola. Coeu-ho 2 min.
  5. Tot seguit, afegiu-hi la molla dels musclos i el bitxo picat.
  6. Incorporeu-hi la farina i deixeu-ho coure 1 min.
  7. Incorporeu-hi la llet calenta de mica en mica i deixeu-ho coure 5 min a foc suau, com si es fos una beixamel. Poseu-ho a punt de sal. Una vegada feta la pasta, apagueu el foc i deixeu-la refredar perquè agafi cos.
  8. Farciu les cloves dels musclos amb la pasta.
  9. Per empanar: prepareu un plat amb farina, un altre amb un parell d’ous deixatats i un altre amb pa ratllat.
  10. Escalfeu l’oli. Passeu els musclos per la farina, tot seguit per l’ou i després pel pa ratllat. Quan l’oli sigui calent, fregiu-los i serviu-los.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: