Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els musclos. Si n’hi ha algun de trencat o que ja estigui obert, descarteu-lo. Netegeu-los bé sota el raig d’aigua de l’aixeta i, si cal, demaneu a un adult que en rasqui una mica la closca amb un ganivet.
  2. Poseu els musclos en una cassola ampla amb tapa. Com sempre que feu anar els fogons, demaneu ajuda a un adult per posar-los al foc uns 5 min, perquè s’obrin.
  3. Destapeu-lo i, un cop freds, traieu-los de les closques. Si algun té barbes, talleu-les amb unes tisores. Quan siguin tots nets, piqueu-los.
  4. Peleu la ceba i l’all i piqueu-los.
  5. En una cassola, sofregiu l’all i la ceba en la mantega, lentament, uns 10 min.
  6. Afegiu-hi la farina i coeu-ho sense parar de remenar amb unes varetes manuals, fins que prengui una textura de beixamel. Afegiu-hi una mica de sal.
  7. Poseu-hi la carn trinxada dels musclos i integreu-ho bé. Deixeu-ho refredar.
  8. Ompliu les closques dels musclos amb la barreja.
  9. Per a arrebossar-los: passeu-los per farina, ou batut i pa ratllat. Han de quedar totalment arrebossats.
  10. Demaneu ajuda a un adult per fregir els musclos en oli calent abundant. Quan els tingueu a punt, traieu-los amb una escumadora i eixugueu-los d’oli sobrer sobre un paper absorbent.

El consell

  • Aquesta recepta es coneix amb el nom de musclos tigre perquè, normalment, es preparen amb bitxo, tabasco o algun ingredient que els faci molt picants. Si a casa us agrada el picant, podeu afegir una mica de pebre al farcit.
  • Aquests musclos queden genial si els serviu com a aperitiu.

Més receptes amb Peix i marisc

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

21 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto