Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els musclos. Si n’hi ha algun de trencat o que ja estigui obert, descarteu-lo. Netegeu-los bé sota el raig d’aigua de l’aixeta i, si cal, demaneu a un adult que en rasqui una mica la closca amb un ganivet.
  2. Poseu els musclos en una cassola ampla amb tapa. Com sempre que feu anar els fogons, demaneu ajuda a un adult per posar-los al foc uns 5 min, perquè s’obrin.
  3. Destapeu-lo i, un cop freds, traieu-los de les closques. Si algun té barbes, talleu-les amb unes tisores. Quan siguin tots nets, piqueu-los.
  4. Peleu la ceba i l’all i piqueu-los.
  5. En una cassola, sofregiu l’all i la ceba en la mantega, lentament, uns 10 min.
  6. Afegiu-hi la farina i coeu-ho sense parar de remenar amb unes varetes manuals, fins que prengui una textura de beixamel. Afegiu-hi una mica de sal.
  7. Poseu-hi la carn trinxada dels musclos i integreu-ho bé. Deixeu-ho refredar.
  8. Ompliu les closques dels musclos amb la barreja.
  9. Per a arrebossar-los: passeu-los per farina, ou batut i pa ratllat. Han de quedar totalment arrebossats.
  10. Demaneu ajuda a un adult per fregir els musclos en oli calent abundant. Quan els tingueu a punt, traieu-los amb una escumadora i eixugueu-los d’oli sobrer sobre un paper absorbent.

El consell

  • Aquesta recepta es coneix amb el nom de musclos tigre perquè, normalment, es preparen amb bitxo, tabasco o algun ingredient que els faci molt picants. Si a casa us agrada el picant, podeu afegir una mica de pebre al farcit.
  • Aquests musclos queden genial si els serviu com a aperitiu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: