Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la maionesa de mostassa: poseu els rovells en un recipient i afegiu-hi la mostassa i el suc de llimona. Bateu-ho amb una batedora elèctrica i, a poc a poc, incorporeu-hi l’oli d’oliva fins que emulsioni i tingui una textura densa. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  2. Talleu els cogombrets.
  3. Unteu una de les llesques de pa amb el formatge cremós. A sobre, poseu-hi el pastrami i els cogombrets i repartiu-hi la maionesa de mostassa. A sobre, poseu-hi els brots d’alfals i, finalment, tanqueu l’entrepà amb l’altra llesca de pa de vidre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: