Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: poseu els pebrots i els alls en una safata per al forn, tapeu-la amb paper d’alumini i poseu-la al forn, a 180 °C, fins que els pebrots estiguin ben escalivats.
  2. Torreu les nous al forn.
  3. Peleu els pebrots i els alls i poseu-los en un vas de batedora, amb les nous, l’alfàbrega, l’oli, la sal i el pebre. Tritureu-ho fins a aconseguir una salsa homogènia.
  4. Talleu els carbassons a dauets regulars. Salteu-los amb una mica d’oli, sal i pebre.
  5. Bulliu els nyoquis i serviu-los amb una cullerada de salsa de pebrot i una mica de carbassó. Opcionalment, empolsineu-los amb una mica de cibulet picat i fulles d’alfàbrega.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: