Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates, talleu-les i bulliu-les en una olla amb aigua.
  2. Quan siguin cuites, escorreu-les i passeu-les pel passapurés.
  3. Deixeu-les refredar una mica i afegiu-hi l’ou, un pols de sal i farina (la que admeti). Ha de quedar un nyoqui ni massa tou ni massa dur.
  4. Per al pesto: tritureu la ruca amb l’all, els formatges, un pols de sal i els pinyons, i afegiu l’oli d’oliva.
  5. Bulliu els nyoquis en aigua bullent abundant fins que pugin a la superfície.
  6. Escorreu-los i barregeu-los amb el pesto i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: