Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Col·loqueu les olives, les herbes, l’all aixafat i un raig d’oli d’oliva en un recipient, i deixeu-ho macerar 12 h.
  2. Retireu-ne les herbes i l’all, desosseu les olives i poseu-les en un got mesclador; tritureu-ho. Si queda molt espès, s’hi poden afegir unes gotes d’oli d’oliva.
  3. Estireu la pasta de full i talleu-la en bastons. Poseu-los al forn, a 180 ºC, 10-14 min, o fins que es daurin.
  4. Ratlleu el parmesà i distribuïu-lo sobre un paper de forn, formant galetes rectangulars, força separades entre si. Poseu-les al forn, a 200 ºC, durant uns minuts, fins que el parmesà adquireixi un color daurat.
  5. Deixeu-ho refredar i retireu-ho amb cura. Acompanyeu l’olivada amb els bastons de pasta de full i el cruixent de parmesà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: