Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el vas les ametlles i programeu 4 s, velocitat 5. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
  2. Sense rentar el vas, poseu-hi la ceba i l'all i programeu 3 s, velocitat 5. Baixeu amb l'espàtula les restes de ceba i all de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
  3. Incorporeu-hi l'oli i programeu 8 min, temperatura Varoma, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi l'ametlla reservada, la salsa de tomàquet, el pebre vermell, el safrà, el vi blanc, el fumet i la sal. Col·loqueu el recipient Varoma en la seva posició amb les patates i les orades assaonades. Programeu 15 min, temperatura Varoma, velocitat 2.
  5. Serviu les orades empolsades de julivert picat acompanyades de la salsa i les patates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto