Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la sal grossa amb les espècies variades.
  2. En una safata de forn, feu un llit de sal i esquitxeu-lo amb una mica d’aigua. Renteu l’orada i poseu-la sobre la sal. Cobriu-la completament amb la resta de la sal i humitegeu lleugerament la sal amb una mica d’aigua.
  3. Escalfeu el forn a màxima temperatura, uns 250 ºC. Poseu-hi l’orada i coeu-la 35-40 min. Retireu-la del forn, trenqueu la crosta superior de sal i retireu-la.
  4. Serviu el peix ruixat amb una mica de suc de llimona i d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: