Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu el bròquil en aigua i sal i afegiu-hi un refregit d’alls. Després, tritureu-lo per fer-ne puré.
  2. Salteu al dente la verdura tallada petita.
  3. Rostiu l’orada primer pel costat de la pell, procurant que quedi ben rossa, en una paella amb un raig d’oli d’oliva.
  4. Muntatge: poseu el puré i les verdures al mig del plat, i, al damunt, col·loqueu-hi l’orada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: