Troba la teva recepta

Preparació

  1. Prepareu un puré cremós de patates. Poseu un cassó al foc amb aigua i sal, i quan arrenqui el bull, tireu-hi les patates pelades i esqueixades. Un cop bullides, traieu-les de l’aigua i passeu-les pel passapuré. Afegiu-hi la nata líquida calenta i l’agar-agar en pols i deixeu-ho bullir 1 min. Remeneu-ho bé i tasteu-ho de sal. Poseu-ho en un sifó amb una càrrega de gas. Reserveu-ho en un bany maria calent.
  2. Feu pols amb el blat de moro torrat. Tritureu-ho molt finament.
  3. Talleu el tortell d'Olot a daus i deixeu-lo assecar al forn durant 10 min a 120 ºC.
  4. Fregiu l'ou en una paella amb un raig d’oli roent.
  5. Muntatge: disposeu en un plat soper el puré de patates amb el suc de pollastre. A sobre col·loqueu-hi l'ou amb els dauets de tortell, la sal Maldon i el blat de moro.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto