Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un puré cremós de patates. Poseu un cassó al foc amb aigua i sal, i quan arrenqui el bull, tireu-hi les patates pelades i esqueixades. Un cop bullides, traieu-les de l’aigua i passeu-les pel passapuré. Afegiu-hi la nata líquida calenta i l’agar-agar en pols i deixeu-ho bullir 1 min. Remeneu-ho bé i tasteu-ho de sal. Poseu-ho en un sifó amb una càrrega de gas. Reserveu-ho en un bany maria calent.
  2. Feu pols amb el blat de moro torrat. Tritureu-ho molt finament.
  3. Talleu el tortell d'Olot a daus i deixeu-lo assecar al forn durant 10 min a 120 ºC.
  4. Fregiu l'ou en una paella amb un raig d’oli roent.
  5. Muntatge: disposeu en un plat soper el puré de patates amb el suc de pollastre. A sobre col·loqueu-hi l'ou amb els dauets de tortell, la sal Maldon i el blat de moro.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 266

GUISATS ECONÒMICS!

  • Plats del mes
  • Fran Agudo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto