Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de patates: en un cassó, poseu el brou, les patates, pelades, la ceba i la sal a coure.
  2. Un cop cuites les patates, passeu-les pel túrmix, afegiu-hi la nata i rectifiqueuho de sal, per obtenir una textura cremosa, semilíquida.
  3. Per a l’escuma d’arròs amb llet: (es pot substituir per nata semimuntada): cobriu d’aigua l’arròs i poseu-lo a bullir. Escorreu-lo.
  4. Poseu en una olla el romaní, la farigola, l’all i la llet, a foc lent, 30 min.
  5. Traieu les herbes i l’all de l’olla i passeu-ho pel túrmix, rectifiqueu-ho de sal, ompliu el sifó amb aquesta barreja i carregueu-lo amb el gas. Reserveu-ho al bany maria a 60 ºC.
  6. Per al pa: talleu la barra de pa de cereals en quatre parts iguals, després talleu-les per la meitat, i, finalment, retalleu-les a bastonets.
  7. Passeu els bastonets pel forn, per torrar-los.

MUNTATGE

  1. Salteu els bolets en una paella amb una mica de mantega, sal i pebre.
  2. Unteu l’interior de les cocotes amb la mantega.
  3. Ompliu les cocotes fins a la meitat de crema de patates, afegiu-hi els ous i els bolets saltats i tapeu-les.
  4. Enforneu les cocotes a 180 ºC, al bany maria, 8 min.
  5. En treure les cocotes del forn, poseu-hi una mica d’escuma d’arròs amb llet o nata semimuntada i
  6. unes làmines fines de tòfona negra.
  7. Serviu-ho amb els bastonets de pa de cereals a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: