Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu les patates, totes de la mateixa mida, perquè pugueu fer una torre a l’hora de presentar el plat. 
  2. Fregiu les patates, primer amb l’oli a foc mitjà, i quan siguin toves apugeu el foc al màxim per fer-les daurades i cruixents. 
  3. En una paella antiadherent amb oli d’oliva, ben roent, fregiu els ous fent que al voltant quedin puntes cruixents. 
  4. Muntatge: col·loqueu al plat les patates amb sal, fent una torre. A sobre poseu-hi l’ou ferrat, i a sobre de l’ou poseu el fetge d’ànec prèviament tallat ben prim, com uns encenalls. Poseu-hi sal i pebre acabat de moldre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: