Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré: feu bullir les patates, pelades i tallades a trossos. Un cop cuites, escorreu-les, saleu-les i passeu-les pel batedor (túrmix) tot afegint-hi la mantega fins a obtenir la textura adequada.
  2. Per a l’ou: en un pot fondo i estret, antiadherent, aboqueu-hi l’oli i poseu-lo a escalfar fins que estigui roent però que no fumegi. A continuació, poseu-hi l’ou amb molt de compte i fregiu-lo bé.
  3. Muntatge: al fons del plat, poseu el puré de patates, i, al damunt, l’ou, la sobrassada escalfada, les fulles de cerfull i el bastonet de pa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: