Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Agafeu un recipient, aboqueu-hi 1 l d’aigua amb un raig de vinagre i una mica de sal i poseu-lo al foc.
  2. En un plat trenqueu els ous i deixeu-los preparats com si anéssiu a fer-los ferrats. Quan l’aigua bulli, tireu-hi els ous amb molt de compte i escalfeu-los 1 min. Retireu-los amb una escumadora i poseu-los en un recipient amb gel per tal de parar la cocció (han de quedar cuits per fora però amb el rovell cru).
  3. Per a la crema de ceps: en una paella amb oli salteu els bolets amb all i julivert. Després, tritureu-ho tot amb el túrmix afegint-hi una mica de nata líquida.
  4. Per a la beixamel: en una paella al foc poseu la mantega a escalfar. Un cop desfeta, afegiu-hi la farina. És important deixar-la enrossir perquè no agafi regust de farina crua.
  5. En un recipient a part poseu a escalfar la llet. Un cop arrenqui el bull, traieu-la del foc i aboqueu-la amb la mantega i la farina. Remeneu-ho bé per tal que no es facin grumolls. Salpebreu-ho i ratlleu-hi una mica de nou moscada per sobre.
  6. Muntatge: en un platet poseu la crema de ceps i, a sobre, l’ou. Cobriu-lo amb la beixamel, poseu-hi formatge per sobre i gratineu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto