Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella amb oli, fregiu-hi els 4 ous.
  2. Per a la beixamel: en un cassó, poseu-hi la llet amb la mantega i la farina i aneu-ho remenant fins que s’espesseixi; reserveu-ho.
  3. Passeu un ou ferrat primer per la beixamel i després per un ou batut i pa ratllat, i torneu-lo a fregir. A part, prepareu un plat amb paper absorbent i aneu-hi posant els ous. Són boníssims!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: