Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Comenceu per la maionesa. Simplement, es tracta de posar tots els ingredients en un recipient de batedora elèctrica i batre’ls sense moure el túrmix, fins que la salsa agafi cos. Reserveu-ls a la nevera.
  2. En una cassola, poseu aigua i introduïu-hi els ous. Quan arrenqui el bull, compteu 10 min. Traieu-los amb l’ajut d’un adult, refresqueu-los i peleu-los.
  3. Talleu els ous per la meitat i separeu els rovells de les clares, vigilant que les clares no es trenquin. Ratlleu els rovells amb un ratllador. El millor és fer servir un que tingui protector de dits, per no fer-nos mal.
  4. Esmicoleu la tonyina i barregeu-la amb la maionesa.
  5. Ompliu les clares buides d’ou amb aquesta barreja i acabeu-lo amb els rovells ratllats i mitja oliva al damunt. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: