Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El pa de pessic 'castella' és una especialitat de Nagasaki, al Japó, i el nom fa referència a la capsa de fusta on es posen els ingredients i en què es cou el pastís. 

Preparació

  1. Munteu les clares a velocitat mitjana. Un cop comencin a estar esponjoses, afegiu-hi el sucre i continueu muntant-les fins aconseguir una merenga ben esponjosa.
  2. A velocitat mitjana, aneu afegint-hi els rovellons a poc a poc perquè el batut no baixi. Continueu amb la mel i acabeu afegint-hi la farina i el te prèviament tamisats. Finalment, incorporeu-hi l'aigua suaument.
  3. Folreu amb paper de forn un calaix de fusta de 35 x 18 x 9 cm (pot ser una caixa de vi per a dues ampolles, per exemple). Dosifiqueu 1.400 g de pa de pessic a dins de manera progressiva perquè no quedin grans bombolles d'aire.
  4. Feu-ho coure al forn ventilat a 150º C, 45 min.
  5. Un cop fred, talleu-ne porcions individuals i escampeu-hi una mica de te matxa. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto