Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els rovells dels ous i bateu-los amb el sucre fins a obtenir una crema de color blanquinós. Afegiu-hi l'oli i la beguda de nous. Bateu-ho bé.
  2. Tamiseu la farina i el llevat i afegiu-los a la barreja anterior.
  3. Bateu les clares a punt de neu i integreu-les en l'altra barreja, procurant que no perdin volum. Dividiu la massa en dues parts. Barregeu el cacau amb una de les parts fins que la massa quedi d'un to fosc.
  4. Folreu un motlle amb paper de forn i poseu-hi a sobre la massa de color clar. Després, afegiu-hi la massa de to més fosc i, amb una cullera, remeneu-ho per aconseguir que quedi un dibuix de marbre. Poseu-ho al forn a 180 ºC durant 30 min. Deixeu-ho refredar abans de menjar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto