Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els rovells dels ous i bateu-los amb el sucre fins a obtenir una crema de color blanquinós. Afegiu-hi l'oli i la beguda de nous. Bateu-ho bé.
  2. Tamiseu la farina i el llevat i afegiu-los a la barreja anterior.
  3. Bateu les clares a punt de neu i integreu-les en l'altra barreja, procurant que no perdin volum. Dividiu la massa en dues parts. Barregeu el cacau amb una de les parts fins que la massa quedi d'un to fosc.
  4. Folreu un motlle amb paper de forn i poseu-hi a sobre la massa de color clar. Després, afegiu-hi la massa de to més fosc i, amb una cullera, remeneu-ho per aconseguir que quedi un dibuix de marbre. Poseu-ho al forn a 180 ºC durant 30 min. Deixeu-ho refredar abans de menjar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: