Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bulliu les patates amb pell. Reduïu el vinagre amb part de l’estragó fins aconseguir una consistència de caramel.
  2. Munteu els rovells amb un batedor i al bany maria amb un petit raig d’aigua. Salpebreu-ho, incorporeu-hi estragó picat i reserveu-ho tebi. 
  3. Marqueu el peix per la pell en una paella i poseu-lo al forn. Poseu també al forn les patates pelades i tallades a rodelles.
  4. Muntatge: poseu les patates al fons del plat i el peix a sobre. Al voltant, poseu-hi el rovell muntat i salseu-ho amb el vinagre reduït.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Taller d'aperitius creatius

Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules...

11 des

Taller 'Fonaments de la cuina: cereals integrals (eco i v)'

En aquest taller a càrrec de Maria Alcolado parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim...

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto