Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les patates amb pell. Reduïu el vinagre amb part de l’estragó fins aconseguir una consistència de caramel.
  2. Munteu els rovells amb un batedor i al bany maria amb un petit raig d’aigua. Salpebreu-ho, incorporeu-hi estragó picat i reserveu-ho tebi. 
  3. Marqueu el peix per la pell en una paella i poseu-lo al forn. Poseu també al forn les patates pelades i tallades a rodelles.
  4. Muntatge: poseu les patates al fons del plat i el peix a sobre. Al voltant, poseu-hi el rovell muntat i salseu-ho amb el vinagre reduït.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: