Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bulliu les patates amb pell. Reduïu el vinagre amb part de l’estragó fins aconseguir una consistència de caramel.
  2. Munteu els rovells amb un batedor i al bany maria amb un petit raig d’aigua. Salpebreu-ho, incorporeu-hi estragó picat i reserveu-ho tebi. 
  3. Marqueu el peix per la pell en una paella i poseu-lo al forn. Poseu també al forn les patates pelades i tallades a rodelles.
  4. Muntatge: poseu les patates al fons del plat i el peix a sobre. Al voltant, poseu-hi el rovell muntat i salseu-ho amb el vinagre reduït.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto