Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als panellets de pinyons:
    1. Remulleu 200 g d’ametlles crues unes 48 h.
    2. Peleu les ametlles i deshidrateu-les fins que estiguin seques.
    3. Feu farina amb les ametlles seques.
    4. En un recipient de vidre, col·loqueu la farina d’ametlles, un pessic de sal i la pela de llimona ratllada. Barregeu-ho i afegiu-hi, a poc a poc, 40 ml d’atzavara i 10 ml d’aigua, fins aconseguir una massa homogènia.
    5. Formeu boletes amb la massa i arrebosseu-les amb els pinyons (en surten unes 13 unitats, grosses).
  2. Per als panellets de coco:
    1. Remulleu 100 g d’ametlles crues unes 48 h.
    2. Peleu les ametlles i deshidrateu-les fins que estiguin seques.
    3. Feu farina amb les ametlles seques.
    4. En un recipient de vidre, col·loqueu la farina d’ametlles i una mica de sal. Barregeu-ho i afegiu-hi, a poc a poc, 20 ml d’atzavara i 10 ml d’aigua fins aconseguir una massa.
    5. Afegiu-hi 25 g de coco i barregeu-ho.
    6. Formeu boletes amb la massa i arrebosseu-les amb el coco restant (en surten unes 9 peces, grosses).
    7. Per als panellets de cacau: remulleu 100 g d’ametlles crues unes 48 h.
    8. Peleu les ametlles i deshidrateu-les fins que estiguin seques.
    9. Feu farina amb les ametlles.
    10. En un recipient de vidre, col·loqueu la farina d’ametlles i una mica de sal. Barregeu-ho i, a poc a poc, afegiu-hi 20 ml d’atzavara, 5 ml d’aigua i 5 g de cacau.
    11. Feu boletes amb la massa (en surten unes 7 peces). 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 269

UN ESCLAT DE COLOR I SABOR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Najat Kaanache

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto