Preparació
- Per als panellets de pinyons:
- Remulleu 200 g d’ametlles crues unes 48 h.
- Peleu les ametlles i deshidrateu-les fins que estiguin seques.
- Feu farina amb les ametlles seques.
- En un recipient de vidre, col·loqueu la farina d’ametlles, un pessic de sal i la pela de llimona ratllada. Barregeu-ho i afegiu-hi, a poc a poc, 40 ml d’atzavara i 10 ml d’aigua, fins aconseguir una massa homogènia.
- Formeu boletes amb la massa i arrebosseu-les amb els pinyons (en surten unes 13 unitats, grosses).
- Per als panellets de coco:
- Remulleu 100 g d’ametlles crues unes 48 h.
- Peleu les ametlles i deshidrateu-les fins que estiguin seques.
- Feu farina amb les ametlles seques.
- En un recipient de vidre, col·loqueu la farina d’ametlles i una mica de sal. Barregeu-ho i afegiu-hi, a poc a poc, 20 ml d’atzavara i 10 ml d’aigua fins aconseguir una massa.
- Afegiu-hi 25 g de coco i barregeu-ho.
- Formeu boletes amb la massa i arrebosseu-les amb el coco restant (en surten unes 9 peces, grosses).
- Per als panellets de cacau: remulleu 100 g d’ametlles crues unes 48 h.
- Peleu les ametlles i deshidrateu-les fins que estiguin seques.
- Feu farina amb les ametlles.
- En un recipient de vidre, col·loqueu la farina d’ametlles i una mica de sal. Barregeu-ho i, a poc a poc, afegiu-hi 20 ml d’atzavara, 5 ml d’aigua i 5 g de cacau.
- Feu boletes amb la massa (en surten unes 7 peces).